Tähtifantasia-palkinto Haruki Murakamin romaanille Kafka rannalla

Helsingin Science Fiction Seuran Tähtifantasia-palkinto parhaasta vuonna 2009 suomeksi ilmestyneestä käännösfantasiakirjasta annetaan Tammen julkaisemalle Haruki Murakamin romaanille Kafka rannalla.  Teoksen on suomentanut Juhani Lindholm. Palkinto jaettiin Finnconissa lauantaiaamuna.

Tähtifantasia-palkinnon asiantuntijaraatiin kuuluivat kriitikko Jukka Halme, kriitikko Aleksi Kuutio, kirjailija ja  kustannustoimittaja Anne Leinonen ja fantasiaharrastaja, Risingshadow.netin edustaja Osmo Määttä.

Aiemmin Tähtifantasia-palkinto on myönnetty Jeff VanderMeerin Pyhimysten ja mielipuolten kaupungille  (Loki-Kirjat 2006), Ngugi wa Thiong’on Variksen Velholle (WSOY 2007) ja Finnconin kunniavieraan Ellen Kushnerin Thomas Riiminiekalle (Vaskikirjat 2008).

Kommentointi on suljettu