Esteettömyys

Tietoa conin tilojen esteettömyystilanteesta

C-rakennus

Sisäänkäynti

Esteettömin on rakennuksen pääovi, joka oven raskautta lukuun ottamatta on kulkukelpoinen myös pyörällisillä apuvälineillä.

Hissit

Saliin C1 on hissi 1-kerroksessa pääsisäänkäynnistä noin 20 metriä etuoikealla, Ilokiven puoleisen sisäänkäynnin luona, hissin oven leveys 86 cm. Hissi on vaikea havaita koska sen ovi ei oikein erotu ympäristöstään eikä opasteita ole.

Saleihin C3, C4 ja C5 pääsee alakerran hissillä, jonka taas tavoittaa porrashissin avulla. Porrashissi löytyy pääovesta katsoen oikealta, matkaa noin 30 metriä, saleihin johtavien portaiden alta.

Huom! Hisseihin pääsy vain avaimella, tiedustele infosta tai vahtimestarien kopista.

Salit

Lievästi liikkumisesteellinen ratkaisu C1 Saliin on pääsy hissillä sekä esiintymiskorokkeelle että yleisön puolelle. Nousevan katsomon porrastuksen vuoksi esteetön pääsy on vain aivan eteen, missä liikkumatila on niukka.

Lievästi liikkumisesteellinen ratkaisu C3 Sali sijaitsee kolmannessa kerroksessa, pääsy porrashissillä ja hissillä. Salin ovi kapeahko (82 cm) etuosa esteetön, nousevan katsomon porrastus ja kiinteät penkkirivit estävät liikkumista.

Vaikeasti liikkumisesteellinen ratkaisu C4 Sali sijaitsee kolmannessa kerroksessa, pääsy porrashissillä ja hissillä. Salissa nouseva porrastettu katsomo, vapaa liikkumatila vain 120 cm × 300 cm välittömästi oven sisäpuolella.

Vaikeasti liikkumisesteellinen ratkaisu C5 Sali sijaitsee kolmannessa kerroksessa, pääsy porrashissillä ja hissillä. Salin oven edessä on luiska, tasanne ovella ahtaanpuoleinen (117 cm × 180 cm). Nousevan katsomon porrastuksen vuoksi pääsy vain etuosaan, esiintyjäkorokkeelle pääsee luiskaa pitkin.

Liikkumisesteetön WC

1. kerros, pääovesta etuoikealle 10 metriä.

Kirjailijatalo

Kirjailijatalolle pääsee ramppia pitkin; kaikki esiintymistilat ovat ensimmäisessä kerroksessa.

Sohwi

Sohwin sisäänkäynnissä on muutama porras; pyörätuolilla pääsee sisään takaovesta keittiön läpi — pyydä apua henkilökunnalta.

Lozzi

Lozzille pääsy pyörätuolilla on haasteellista. Kesäaikaan voi käyttää terassin ovea; Lozzin henkilökunnan tavoittaa numerosta (014) 260 3910, josta saa apua sisäänpääsyyn terassin kautta.

Ilokivi

Ilokiveen pääsee maan tasolta hyvin sekä ylä- että alakertaan. Huom. la ja su alakerran sisäänkäynti on yleisöltä suljettu; pyydä yläkerrasta järjestäjä avaamaan ovi, jos tarvitset pääsyn alakertaan.