Finnconin presentaatioita

Finnconissa pidettyjen esitelmien materiaaleja on kyselty. Seuraavien luentojen pitäjät ovat ystävällisesti antaneet materiaalinsa jakoon:

8 kommentit
Jätä kommentti »

  1. Jari Koposen esitys suomalaisen scifin historiasta olisi myös todella hienoa saada tänne Finnconin sivuille.

  2. Ohjelmanumeron “150 år av finlandssvensk fantastik” pohjana käytetty luettelo suomenruotsalaisesta scifistä ja fantasiasta löytyy osoitteesta
    http://www.enhorningen.net/Forum/index.php/topic,737.0.html

  3. Olisi kiva jos noita pääsisisi lukemaankin. Dokumentteihin ei pääse käsiksi kun ei ole käyttäjätunnusta ja salasanaa :(

  4. Elisa: Ei pitäisi tarvita — kaikki presentaatiot on testattu toimiviksi ilman, että on kirjauduttu mihinkään, eikä salasanakyselyjä ainakaan minulla näkynyt. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä osoitteeseen <webmaster@2010.finncon.org>, niin selvitetään, mistä kiikastaa.

  5. Kiitos nopeasta vastauksesta. Piti vain jostain syystä kirjautua ensin pois Gmailista, sitten alkoi näkyä.

  6. Iivari Koutonen lupaili, että hänen pitämänsä “Suomalaiskarjalaiset myytit fantasiassa ja scifissä” -luennon kirjalista saataisiin nettiin kunhan hän saa sen kirjoitettua puhtaaksi. Onko tästä uudempia tietoja vai liekö odottaminen turhaa?

  7. Tiedustellaan asiaa Iivarilta.

  8. jep, Google docs on hankala säilytyspaikka. Itsekin olen (automaattisesti)kirjautuneena niin moneen googlen palveluun etten tiennyt mistä alottaisin uloskirjautumisen ja slidet jäi näin noutamatta.