Babyzineä lauantai-illassa peräti kaksi numeroa!

Hae omasi infosta tai lataa tästä numero 2 ja numero 3. Nautinnollisia lukuhetkiä, ja tulkaahan kaikki iltabileisiin!

Iltabileet

Iltabileiden pitopaikka on opiskelijaravintola Lozzi, joka sijaitsee päärakennuksen takana rakennuksessa P, osoitteessa Keskussairaalantie 4, Ilokiven vieressä olevassa rakennuksessa. Pääsymaksu on 2 euroa, joskin naamioituneet pääsevät perinteiseen tapaan ilmaiseksi. Tarjolla on runsaasti ruokaa ja juomaa (maksua vastaan), joten tankkausta varten ei ole tarvis kulkea keskustaan saakka. Ovet aukeavat jo klo 18. Ohjelmassa ei-häiritsevää musiikkia, teatteripajan esitys, naamiaisten palkintojen jako sekä tietysti filkit! Iltabileissä mukana myös Finncon 2012 -bid partyt: vuoden 2012 järjestäjäehdokkaat esittäytyvät ja viihdyttävät yleisöä.

Huom! Bileiden ikäraja on 18 vuotta.

Kommentointi on suljettu