Yhteisöllisen elokuvanteon tapahtuma Iron Skyn ja Star Wreckin luojilta

Wreckamovie, Star Wreckin ja Iron Skyn tekijöiden perustama elokuvayhteisö, järjestää Wreckamovie Festival-tapahtuman kesällä 2010. Tapahtumassa nähdään elokuvia ja muita tuotantoja, joita Wreckamovie-yhteisö on ollut tekemässä, sekä tarpeiston ja tuotantovalokuvien näyttely.

Myös Tuotantoyhtiö Energia on mukana esittelemässä uusinta elokuvaansa Iron Skyta ja järjestää myös workshopin seuraavan Star Wreck -elokuvan tiimoilta. Iron Sky on tällä hetkellä kallein suomalaistekoinen elokuva, ja sen tekemisessä on mukana myös Wreckamovie-yhteisö.

“Wreckamovien potentiaali on yllättänyt meidät itsemmekin”, kertoo Antti Hukkanen, Tuotantoyhtiö Energian toimistopäällikkö ja yksi Iron Sky-elokuvan käsikirjoittajista. “Se on voimakas työkalu, jonka käyttäjät löytävät sille yhä uusia käyttötarkoituksia. Ja se on hienoa.”

Wreckamovie Festival 2010 järjestetään Jyväskylän yliopiston Ilokivi-rakennuksessa perjantaista sunnuntaihin 16.–18.7.

Tapahtuma on osa Finnconia, Suomen suurinta science fiction -tapahtumaa, sekä Jyväskylän Kesää, kaupunginlaajuista kulttuuritapahtumien sarjaa.

Lisätietoja: <wreckamovie.com/festival> tai
Kris Bell, <kris@starwreckstudios.com>, puh/sms 050 359 4322,
Marja-Leena Klint <suonatar@rokki.net>, puh 050 526 692.

Tietoa Wreckamoviesta: Star Wreckin tekijöiden vuonna 2008 perustama Wreckamovie on ainutlaatuinen yhteisöllinen tuotantoalusta internetissä, joka antaa kenelle tahansa mahdollisuuden ottaa osaa elokuva- ym. tuotantoihin. Tehtäviin, ehdotuksiin ja karmaan perustuva järjestelmä tekee maailmanlaajuisen yhteistyön helpoksi ja yksinkertaiseksi tuotantojen johtajille. Tuoreisiin tuotantoihin kuuluu mm. Opera By You, yhteisöllisesti kehitetty ooppera joka saa ensi-iltansa Savonlinnan oopperajuhlilla 2012. Lisätietoja Wreckamoviesta saa osoitteesta <www.wreckamovie.com/festival>

Tietoa Finnconista: Vuodesta 1986 järjestetty Finncon on Suomen suurin science fiction- ja fantasiatapahtuma. Tänä vuonna Finncon järjestetään Jyväskylän yliopiston päärakennuksessa.

Iron Sky kuvia: <www.ironsky.net/site/press/images/>
Iron Sky videoita: <www.ironsky.net/site/press/videos/>

Kommentointi on suljettu