Scifikirpputorin paluu

Finnconiin 2010 järjestetään jälleen spekulatiivista fiktiota pursuava kirpputori.

Myyntipöydän hoitaa Finncon, joten myyjien ei tarvitse kuluttaa omaa aikaansa tiskin takana. Finncon perii tehdyistä kaupoista muodollisen 10 senttiä + 10 % provision, jolla katetaan pöydän järjestelykuluja.

Iske sinäkin lusikkasi pataan, siivoa hyllyjäsi, ansaitse keittorahaa ja varsinkin — laita hyvää kirjallisuutta kiertämään. Tarjolle kaivataan kaikkea scifi- ja fantasiakirjallisuutta, kauhua ja muuta spekulatiivista fiktiota. Pienetkin erät otetaan mielellään myyntiin. Sekaan sopii myös yksittäistä laadukasta valtavirtaa ja tietokirjallisuutta, kunhan erän painopiste on selkeästi spefin puolella.

Kustanna matkalippusi laatikollisella, tai iltabileet strategisesti valikoidulla repullisella kirjoja, jotka olet jo lukenut ja voit antaa eteenpäin.

Toimi näin!

  1. Ota yhteyttä kirppiksestä vastaavaan Tapsaan osoitteessa <kirpputori@2010.finncon.org>. Häneltä saat oman myyjänumerosi. Ota numero vaikka varmuudeksi, jos et ole ihan varma, tuotko kirjojasi tarjolle. Kyllä meillä näitä numeroita piisaa.
  2. Merkitse lyijykynällä selkeällä käsialalla jokaisen kirjasi ensimmäiselle sivulle oikeaan yläkulmaan myyjänumerosi (ympyröi) ja kirjan hinta. Hinnan saa laittaa vapaasti, mutta käytä mieluusti tasaeuroja, tai matalissa hinnoissa puolikkaita euroja. Esim. 2,50 € on ihan fiksu hinta, sen sijaan 12,90 € ei ole.lyijykynämerkintä ensimmäisen sivun yläkulmassa
  3. Kirjat voi:
    • tuoda itse suoraan Jyväskylään ja Finnconiin milloin vain tapahtuman aikana infotiskille
    • toimittaa Tapsalle Konalaan (Helsinkiin)
    • pyytää hakemaan sovitusta paikasta pääkaupunkiseudulla (vain isot erät ja poikkeustapaukset)
  4. Myymättömät kirjat voi hakea pois Finnconin lopussa (paras vaihtoehto). Tai jos ei halua raahata niitä sunnuntaina mukanaan, ne voi myös jättää kirpputorille, jolloin Tapsa kuljettaa kirjat talteen Helsinkiin tai Jyväskylään, miten vain myyjäkohtaisest sovitaan. Myymättä jääneitä kirjoja voi myös lahjoittaa Jyväskylän Science Fiction Seura 42 ry.:n kirjastolle.

Vuoden 2009 scifikirpparilla myytiin yli 80 % paikalle tuoduista kirjoista, ja myymättä jääneetkin olivat pääosin genren ulkopuolelta, joten poiskuljetus on selvästi helpompaa, kuin paikalletuonti.

Tämä ei ole Mangakirppis, joten näiden ohjeiden mukaan ei kannata toimittaa japanilaista sarjakuvaa.

Kommentointi on suljettu