Ohjelmaideoita kaivataan!

Conitea kokousti 23.1 ja ohjelman runkoa kasataan parhaillaan. Nyt on oikea hetki ilmiantaa itsensä tai kaverinsa mukaan ohjelmaan. Olemme erityisesti kiinnostuneita luennoista, keskustelutilaisuuksista ja väittelyistä – paneelikeskustelujen määrää pyritään pitämään kohtuullisena. Tapahtuman teemana on juuret, joten erilaista juurevuutta ja taustoihin/menneeseen paneutuminen on suotavaa, toki ei pakollista.

Viikonlopun aikana järjestetään myös työpajoja. Onko jokin erityinen aihe, josta voisit vetää työpajan, tai josta haluaisit ohjelmaa? Kerro meille.

Valtakunnallisesti orientoituneen ohjelmatiimimme (Kati Clements, Jukka Halme, Markku Lappalainen, Anne Leinonen ja Tero Ykspetäjä) tavoittaa parhaiten osoitteesta: ohjelma@2010.finncon.org

Kommentointi on suljettu